Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn en flott eksklusiv PS4 i vår store Sekiro-konkurranse!

Gå ikke glipp av denne muligheten til å vinne den enestående PlayStation 4-konsollen med Sekiro-tema!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå er ventetiden snart over - veldig snart kommer FromSoftwares neste store spill, Sekiro: Shadows Die Twice, som denne gangen byr på en unik blanding av sniking og adrenalinpumpende action i en utfordrende åpen verden. Nettopp utfordring er nøkkelordet her, for Sekiro vil uten tvil teste dine grenser - og temperamentet ditt.

Og det er det denne nye konkurransen handler om. Vi vil se hvordan du kontrollerer temperamentet ditt, hvordan du omfavner verden og bruker den konstruktivt i stedet for å kaste fra deg kontrolleren i sinne.

Mer spesifikt vil vi gjerne ha et bilde fra deg som viser hvilken metode du bruker for å forberede sinnet ditt på utfordringene som Sekiro har å tilby, og det må du laste opp ved å følge trinnene i vår Sekiro-side.

Og hvorfor bør du det? Vi gir deg muligheten til å vinne denne eksklusive premien, mer spesifikt en PlayStation 4-konsoll, men ikke bare hvilken som helst, dette er en håndmalt som det kun finnes en av. Du kan se den ved å klikke på linken ovenfor, eller se et glimt av den via bildet nedenfor.

Mere er det ikke å si annet enn lykke til!

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content