Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   NYHET - SPONSET INNHOLD

   Vinn en ganske spesiell Trials of Mana-inspirert Switch-konsoll!

   For å feire lanseringen av Trials of Mana samarbeider vi nå med Square Enix for å dele ut en ganske spesiell Switch-konsoll.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Originalt ankom Trials of Mana i Japan som "Seiken Densetsu 3" i 1995, og nå, 25 år etter den originale utgivelsen, har vi nå en ambisiøs nytolkning av det originale spillet.

   Dette gigantiske JRPG-eventyret er nå fylt med forbedringer, alt fra grafikk til stemmeskuespill, et nytt forbedret soundtrack og til og med nytt innhold etter slutten.

   Det er med andre or masse å glede seg til, og har du enda ikke spilt spillet, så har vi her en glimrende mulighet for å feire lanseringen på luksuriøst vis. Vi skal nemlig dele ut en storslått premiepakke, hvor du har muligheten til å vinne en Trials of Mana-inspirert Switch-konsoll, samt et eksemplar av spillet.

   Og hva må du gjøre for å delta? Det eneste du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

   Hva er ditt favoritt Square Enix-utviklede JRPG-spill, og hvorfor?

   Du kan se et bilde av selve konsollen nedenfor. Vi gleder oss til å lese svarene deres.

   Trials of Mana
   Trials of Mana

   Dette er en nordisk konkurranse.

   Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

   Relaterte tekster

   3
   Trials of ManaScore

   Trials of Mana

   ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

   En 16-bit-slager har fått ny drakt og Tommy har reist tilbake i tid for å gjenoppleve et gammelt eventyr. Kan Trials of Mana bli en like stor klassiker på dagens konsoller?   Loading next content