Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn en ganske spesiell Trials of Mana-inspirert Switch-konsoll!

For å feire lanseringen av Trials of Mana samarbeider vi nå med Square Enix for å dele ut en ganske spesiell Switch-konsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Originalt ankom Trials of Mana i Japan som "Seiken Densetsu 3" i 1995, og nå, 25 år etter den originale utgivelsen, har vi nå en ambisiøs nytolkning av det originale spillet.

HQ

Dette gigantiske JRPG-eventyret er nå fylt med forbedringer, alt fra grafikk til stemmeskuespill, et nytt forbedret soundtrack og til og med nytt innhold etter slutten.

Det er med andre or masse å glede seg til, og har du enda ikke spilt spillet, så har vi her en glimrende mulighet for å feire lanseringen på luksuriøst vis. Vi skal nemlig dele ut en storslått premiepakke, hvor du har muligheten til å vinne en Trials of Mana-inspirert Switch-konsoll, samt et eksemplar av spillet.

Og hva må du gjøre for å delta? Det eneste du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Hva er ditt favoritt Square Enix-utviklede JRPG-spill, og hvorfor?

Du kan se et bilde av selve konsollen nedenfor. Vi gleder oss til å lese svarene deres.

Trials of Mana
Trials of Mana

Dette er en nordisk konkurranse.

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

3
Trials of ManaScore

Trials of Mana

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

En 16-bit-slager har fått ny drakt og Tommy har reist tilbake i tid for å gjenoppleve et gammelt eventyr. Kan Trials of Mana bli en like stor klassiker på dagens konsoller?Loading next content