Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Vinn en Xbox Series S med Lego Star Wars: The Skywalker Saga-motiv på Twitter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lego Star Wars: The Skywalker Saga ble sluppet for en måned siden, og ettersom det i dag er den fjerde mai (Star Wars-dagen!) vil TT Games og Microsoft markere dette. Og de gjør det med stil!

Du kan nå vinne en av tolv unike Xbox Series S-konsoller med Star Wars-motiv på, blant annet med "BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper og Yoda" som motiv. Om du vil prøve lykken er det bare å surfe over til Twitter, følge @Xbox-kontoen og retweete konkurransen, med hashtaggene #LegoStarWarsXboxSweepstakes og #Maythe4th.

Vinnerne velges 31. mai (du må være bosatt i et land som offisielt har Xbox Live, som Norge, samt være minst 18 år for å delta) - og forhåpentligvis blir du en av de heldige vinnerne. Sjekk ut designene nedenfor, hvilken er best?

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Relaterte tekster



Loading next content