Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn et fett Lost Judgment-kit med en drone og et skateboard

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den gjengse Collector's Edition inneholder kanskje en Steelbook, et soundtrack eller en plakat, men innimellom er det utgaver av spill som byr på ganske bisarre, og ganske kule saker og ting.

HQ

Og vi har nå fått akkurat det. Det er et såkalt "VIP Kit" produsert i anledning Lost Judgments nylige lansering. Dette kit-et inneholder blant annet en drone og et skateboard. Ganske kult, eller hva?

Videre får du også en rekke pins og en spesialdesignet notatbok. Den kan du vinne, samt et eksemplar av spillet på din plattform, altså PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series (spillet støtter Smart Delivery).

SEGA har sendt oss noen bilder av det herlige settet, som du kan finne nedenfor. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å forklare i kommentarfeltet hva du liker med Judgment- eller Yakuza-serien, et særpreg som gjør at disse spillene har en spesiell plass i ditt gamerhjerte.

Vi gleder oss til å lese svarene deres!

Lost Judgment
Lost Judgment

Relaterte tekster

1
Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Både Yakuza- og Judgment-fansen får mer av hva de liker, men er du ute etter noe nytt mener Eirik dette lett kan droppes.Loading next content