Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn et komplett trådløst oppsett med Asus

Vi tok en titt på et komplett trådløst oppsett fra Asus - og du kan vinne det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

See all wireless Asus products here

Alle ønsker å bli trådløse - og ikke bare kan du lære mer om hva Asus har å tilby i videoen vår nedenfor, men vi kjører også en konkurranse der du kan vinne ROG Delta S Wireless-headsettet, ROG Gladius III Wireless-musen, det trådløse ROG Scope RX TKL Wireless Deluxe-tastaturet og den ikke helt trådløse ROG Sheath BLK LTD-musematten.

HQ

Fikk du riktig på alle svarene? Legg igjen en kommentar nedenfor for å vinne:

1 x ASUS ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
1 x ASUS ROG Gladius III Wireless
1 x ASUS ROG Sheath BLK LTD
1 x ASUS ROG Delta S Wireless

Vinneren må sende et før- og etterbilde av oppsettet, som vi vil bruke til å oppdatere konkurranseteksten slik at alle kan se hvor bra et trådløst oppsett kan se ut.

Konkurransen pågår fra 20. september 2022 til 30. september 2022. Vinnerne vil bli valgt ut og kontaktet 5. oktober 2022. Premiene kan ikke konverteres til noe annet eller byttes til annen maskinvare og har en omtrentlig verdi på €470. Vinneren må sende inn før- og etterbilder for bruk i en oppdatering av denne konkurransens nyhetsartikkel, og gir Gamereactor en evigvarende, royaltyfri lisens til å bruke de to bildene.

Vinn et komplett trådløst oppsett med Asus


Loading next content