Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Vinn over 8 millioner kroner i Elder Scrolls

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund tilbake startet Bethesda en kampanje for å spre ordet om deres nettrollespill The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, kalt Million Reasons to Play. Dette går ut på å dele minneverdige øyeblikk fra spillet, i hvert fall frem til nå. Bethesda har nemlig bestemt seg for å stramme til kampanjen en smule.

Før helgen kunne de annonsere at alle som spiller The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vil få være med å konkurre om 1 million dollar (eller 8,56 millioner kroner med dagens kurs. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg på spillets hjemmeside og fylle ut et skjema, og deretter delta i såkalte Sweepstakes. Konkurransen avsluttes 10. januar.

Les alt om konkurransen på spillets hjemmeside.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Relaterte tekster

0
Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vil være gratis å spille fra i dag og frem til 21. november. Dette er altså en glimrende mulighet for deg som vil teste...Loading next content