Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet Vita

Vinn praksisplass hos Tarsier!

Sony med Little Big Planet-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Little Big Planet Vita har fått strålende mottagelse siden lanseringen tidligere denne måneden. Ett av de mange spillelementene er muligheten til å lage egne minispill, og nå har Sony annonsert en stor konkurranse i den anledning.

Hobbyutviklere over hele Europa må lage sitt eget Little Big Planet-minispill på Sonys bærbare. Vinneren får praksisplass i en måned hos Studio Tarsier, den svenske utvikleren bak Little Big Planet-serien.

Alle bidragene må leveres innen den 10. oktober. For å dømme bidragene vil Sony sette sammen et eget dommerpanel, som i første omgang består av Dariuz Dominik (25) fra Oslo.

- Dariuz Dominik imponerte oss med sin søknad, og da vi møtte ham visste vi at vi hadde gjort riktig avgjørelse. Vi lette etter noen som var fanatisk opptatte av portabel spilling, og vi er sikre på at vi har funnet dem. Dariuz vil starte testingen av alle bidragene med en gang, skriver Little Big Planet Vita-pressesjef Elliott Linger i et presseskriv fra Sony.

Dommerne må spille gjennom alle innleverte bidrag, og rapportere til Sony for å bestemme hvem som fortjener praksisplassen.

Alle bidrag leveres på konkurransesiden.

Little Big Planet Vita

Relaterte tekster

Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Leverer den ferske utvikleren Double Eleven en fullverdig Little Big Planet-opplevelse, eller blir dette nok en lettvariant? Sjefredaktøren har testet...

2
Sackboy og Marvel inntar PS Vita

Sackboy og Marvel inntar PS Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sackboy har slått seg sammen med en rekke Marvel-helter i en ny utgave av Little Big Planet Vita. Det ble annonsert av Tom O'Connor fra Sony som på den offisielle...

2
Sackboy har fått fotballfeber!

Sackboy har fått fotballfeber!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det faktum at man har sansen for små og ekstremt sjarmerende digitale tøydukker, betyr ikke at man må legge fra seg sin lidenskap for fotball. Faktisk oppfordrer...Loading next content