Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Vinneren av Middle-earth: Shadow of War-konkurransen er kåret

Endelig ble det noen fra våre trakter som vant.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har det gått en del uker siden vi startet videoserien vår for Middle-earth: Shadow of War og i samme slengen startet en konkurranse hvor du kunne vinne en ekstremt kul pakke med stæsj fra spillet. Etter mye diskusjon har vi nå kommet fram til hvem som får tilsendt den kule statuen, en av maktens ringer og en rekke andre ting vi egentlig er redde for at postbudet kommer til å stikke av med selv.

Denne gangen ble vi enige om at det er en nordmann som fortjente å vinne, og da mer spesifikt Borgoros med disse svarene:

"Spiller igjennom GOTY av Shadow of Mordor nå, der alt skal fullføres! Så gleder jeg med stort til å begi meg ut på et episkt eventyr der Talion/Celebrimbor skal utvikles til tidenes hærfører! Skal selvfølgelig jakte ned de værste av de værste Uruk-Hai og troll, for så å gjøre de til lojale undersåtter som skal skremme livskiten ut av arméene i vår vei. Gi ondskapen den ondskapen de selv fortjener!"

"Ser frem til å mane frem en real erkefiende ut av Nemesis-systemet.
Èn udregelig fiende som er like innbitt på å gjøre livet surt for meg, som jeg er for å gjøre det tilsvarende for han. Håper at han utvikler seg til en Beastmaster Warchief, så vi kan brake sammen i en heftig dragekamp som til og med ville gjort Dragonborn misunnelig!:D"

Vi håper at denne pakken vil gjøre Dragonborn enda mer misunnelig, og at slaget mot nemesisen din blir like episk som du håper. Gratulerer med seieren, og tusen takk til alle dere andre som bidro til mye god lesning også.

Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content