Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Viser frem Journey til PS4 på Gamescom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har slettet bloggposten, men det skal visstnok være bekreftet at Journey (blant andre) skal slippes til Playstation 4 i høst, og at konverteringen av det hyllede PS3-spillet skal vises fram for første gang på Gamescom. Hustle Kings, Pix the Cat, The Unfinished Swan, Until Dawn og Nom Nom Galaxy skal også slippes til PS4 i samme omgang. Vi kan ikke kalle dette annet enn gode nyheter.

Journey
Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...Loading next content