Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Volition jobbet med et post-apokalyptisk western-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Volition, altså utvikleren som er mest kjent for den spinnville Saints Row-serien, benyttet årets GDC-messe til å snakke om et prosjekt de jobbet da de fortsatt tilhørte THQ, som mest sannsynlig ikke vil bli en realitet lenger nå som THQ har gått konkurs. Dette spillet var et post-apokalyptisk western-spill. Ja, et post-apokalyptisk western-spill.

Da Greg Donovan snakket om spillet kunne han avsløre at kodenavnet det gikk under var intet mindre enn Project Zeus, og at spillet skulle bli en salgs blanding av Saints Row, Rage og Red Dead Redemption.

Dette høres jo rimelig fett ut, og stemningen ble derfor betraktelig bedre straks Donovan poengterte at et kommende prosjekt fra deres kant kommer til å la seg inspirere av Project Zeus. Var det flere som tenkte Saints Row V nå?

Saints Row IV
Bilde fra Saints Row: The Third.

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content