Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Volkswagen har avduket en elbil som koster mindre enn 25.000 euro

Den helelektriske bilen er starten på et nytt initiativ om å ha ti nye elbilmodeller innen 2026.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Volkswagen dobler eller tredobler ikke bare elbiler, ettersom bilprodusenten i praksis tidobler seg på elbilplassen. Og vi sier dette ettersom den tyske bilgiganten nå har annonsert et nytt EV-konsept som er laget for å være tilgjengelig priset og vil debutere i 2025 og koste mindre enn € 25.000 hver.

Som nevnt i en ny pressemelding, blir vi fortalt at denne bilen, kjent som ID. 2all vil ha en rekkevidde på opptil 450 km, vil være like romslig som en Golf, og likevel like billig som en Polo. Bilen vil også bli bygget på den nyeste iterasjonen av den modulære elektriske stasjonen (MEB) -plattformen, og vil bli utstyrt med effektiv kjøring, batteri og ladeteknologi.

Men denne bilen er ikke alt Volkswagen måtte kunngjøre, da bilfirmaet også bemerket at det vil forplikte seg til elbiler ved å love ti nye elektriske modeller alle innen 2026 - ett år etter at ID. 2all debuterer på veier, og med dette som en av bilene. Vi blir fortalt at dette utvalget av kjøretøy også vil inkludere ID.3, ID. Buzz og ID.7, og vil bli fulgt opp av en elektrisk SUV.

VW lover også at det vil bringe en enda mer tilgjengelig priset bil i fremtiden, med sikte på å produsere en som selges for mindre enn € 20.000.

Dette er en annonse:

Denne massive innsatsen er en del av VWs press for å lage 80% av sine biler i Europa elbiler.

Volkswagen har avduket en elbil som koster mindre enn 25.000 euro
Volkswagen


Loading next content