Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw

Vurderer Lollipop Chainsaw-film

Warner Bros har allerede vist interesse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det spinnville actionspillet Lollipop Chainsaw er fortsatt et par måneder unna lansering, men allerede nå har Warner Bros. uttrykt interesse for å lage en film basert på spillet.

- Warners tok kontakt med meg angående dette forholdsvis tidlig. Hvis folk omfavner spillet, legger det et grunnlag for å skape noe, forklarer filmskaper James Gunn overfor Edge.

Videre påpeker Gunn at han tror en Lollipop Chainsaw-film kunne blitt veldig kul, men at det tradisjonelt har vært vanskelig å gjøre suksess med spillbaserte filmer:

- Spillere er rett og slett mer åpne for andre former for historieformidling. Kinogjengere er ikke like åpne, de vil helst ha én av fem sjangre. Zombieland er ett av de få eksemplene på et prosjekt som blandet sjangrene og fungerte som en film samtidig som det skapte inntekter. Fordi spill først og fremst bare skal være moro er spillere åpne for ville ideer, fortsetter Gunn.

Hvis det er zombier som skal til for lage en suksessfull spillfilm har i det minste Lollipop Chainsaw dette området dekket, og en lettkledd blond cheerleader i hovedrollen kan vel heller ikke skade?

Lollipop Chainsaw

Relaterte tekster

6
Lollipop ChainsawScore

Lollipop Chainsaw

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Den smågale spillskaperen Suda 51 prøver seg på zombie-sjangeren med Lollipop Chainsaw, med en lettkledd heiagjengleder i hovedrollen...Loading next content