Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Vurderer Microsoft en Xbox One-versjon av Alan Wake?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter noen år som en Xbox 360-eksklusiv tittel ble actionspillet Alan Wake fra Max Payne-studioet Remedy sluppet til PC for noen år siden. Nå kan det se ut som utgiver Micosoft vurderer å bruke denne versjonen som grunnaget for å bringe det kritikerroste eventyret også til Xbox One.

Det kommer frem av en tråd på Reddit, der en bruker hevder at spillet dukket opp i forbindelse med en Xbox Live-spørreundersøkelse. Faktisk skal undersøkelsen ha spurt rett ut om vedkommende ville forhåndsbestilt Remedys neste spill Quantum Break, dersom en remastered utgave av Alan Wake til Xbox One fulgte med på kjøpet. Dette var dog bare ett av flere tilsvarende valg.

Vi vil anta at en eventuell nyversjon vil bli satt sammen av et annet studio enn Remedy, ettersom de er opptatt med nettopp Quantum Break. Kanskje en Xbox One-utgave av Alan Wake er tiltenkt rollen som oppvarming til Quantum Break, eller (tør vi si det?) et Alan Wake 2?

Vi skal i hvert fall følge utviklingen videre, da Alan Wake er en av favorittene her i GR-redaksjonen.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content