Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIII

Wada ferdig med Final Fantasy

Dårlig nytt for FF-fansen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter uttalelser fra Square Enix' president Yoichi Wada, kan det se ut til at Final Fantasy-serien som vi kjenner den går mot slutten. Presidenten avslørte nemlig i går at Final Fantasy XIII kan bli den siste tradisjonelle FF-tittelen fra dagens team. I stedet vil Wada gå nye veier.

- Om vi skal fortsette å internt lage denne typen spill gjenstår å se. Jeg føler faktisk at teamet som var involvert med Final Fantasy XIII bør prøve å opprette og generere noe spesielt for den neste generasjonen, sier Wada til Edge.

Wada føler også at det er store forventninger til nye produkter fra Square Enix, både internt og eksternt. Samtidig understreket presidenten sin fulle tiltro til FF-teamet.

- Jeg tror at Final Fantasy-teamet kan skape noe helt annerledes, men akkurat nå fungerer de nye spillene kun som smøring for de som allerede er fans, forklarer han.

Final Fantasy XIII er planlagt for utgivelse den 9. mars for Playstation 3 og Xbox 360.

Final Fantasy XIII

Relaterte tekster

Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Square Enix er endelig klar med det trettende kapittelet i Final Fantasy-sagaen. Jon Cato har tilbrakt en uke i Pulse.

1
Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

Er Final Fantasy XIII på vei til PC?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Japanske Square Enix lanserte nylig en hjemmeside med informasjon om alle tre spill i Final Fantasy XIII-serien. Det som har fått brukerne på Neogaf-forumet til å sperre...Loading next content