Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Wahlberg spiller Nathan Drake

Skarpskytteren blir skattejeger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuespiller Mark Wahlberg har i et intervju med MTV fortalt at han regner med å spille hovedrollen i den kommende Uncharted-filmen. Han sier også at regissør David O. Russell, som han tidligere har jobbet med i filmene Three Kings og The Fighter, forventer å begynne innspillingen i sommer.

Wahlberg er ikke ukjent med filmatisering av spill, da han allerede har gjort det så som så i Max Payne-rollen. Wahlberg nevner også at Russell ønsker å få med veteranene Joe Pesci og Robert de Niro på lasset, henholdsvis som Drakes onkel og far.

Mange fans av serien hadde håpet å se Nathan Fillion i hovedrollen, men den gang ei.

Uncharted 2: Among Thieves
Misjon: Hvem snek inn et religiøst symbol i nederste høyre hjørne?

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...Loading next content