Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wanted: Dead

Wanted: Dead får stilig samlerutgave

Inneholder musikken, en kunstbok, postkort og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med bare litt under to måneder igjen til lanseringen, har utgiver 110 Industries avslørt samlerutgaven av det kommende actionspillet Wanted: Dead.

Samlerutgaven er prissatt til €79.99 og kommer med følgende innhold:


  • 116-page Hardcover Design Works Artbook in landscape format

  • Wanted: Dead Steelbook

  • Official Soundtrack CD with 20 tracks

  • Zombie Unit Magnet

  • Set of 3 postcards

  • Collector's Edition Box, housing all the exclusive contents, plus the physical game

"Vi vet at spenningen rundt Wanted: Dead har vært gjennom taket, og vi ønsket å gjøre noe ekstra for fansen ved å tilby dem denne begrensede samlerutgaven," sier kreativ direktør Sergei Kolobashkin i en pressemelding. "Folk har virkelig latt seg begeistre av Wanted: Deads stilige kunstretning og fete lydspor, så vi ønsket å sørge for at våre mer hardcore-fans kunne få noen fysiske varer av høy kvalitet for å fullt ut feire spillets lyse, katartiske og voldelige sci-fi-vibe."

Beskrevet som "et kjærlighetsbrev til den sjette generasjonen av konsoller," er Wanted: Dead en actionfest der du spiller som Hong Kong-politibetjenten Hannah Stone som sammen med teamet hennes må avdekke en stor bedriftskonspirasjon. Spillet slippes 14. februar neste år til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X.

Wanted: Dead

Relaterte tekster

0
Wanted: DeadScore

Wanted: Dead

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Vi har mistet tellingen på hvor mange ganger vi døde i det strålende retroinspirerte Wanted: Dead.Loading next content