Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
War of the Roses

War of the Roses annonsert

Nytt svenskprodusert actionspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Fatshark og utgiver Paradox Interactive har annonsert et nytt actionspill kalt War of the Roses. Spillet utspiller seg i 1400-tallets England, og bringer oss tilbake til tiden da heltemodige riddere dominerte slagmarken fra hesteryggen.

Fatshark forklarer selv at de har sett tilbake på arbeidet med Lead and Gold: Gangs of the Wild West-utviklingen og justerte erfaringene derfra til å stemme overrens med middelaldertematikken.

I hovedsak fokuseres det på å bygge opp en solid flerspilleropplevelse, men Fatshark forsikrer om at vi også vil få en enspillerkampanje å bite tennene i.

Noen utgivelsesdato har ikke blitt fastsatt ennå, og foreløpig har spillet kun blitt annonsert til PC. Det stopper oss imidlertid ikke fra å ta en titt på annonseringstraileren og de første bildene fra prosjektet:

War of the Roses
War of the RosesWar of the Roses
HQ

Relaterte teksterLoading next content