Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warcraft Rumble

Warcraft Arclight Rumble annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter lang tid med rykter og vage kommentarer bekreftet Blizzard i forrige uke at de ville annonsere et Warcraft-spill laget spesielt for mobiler i dag, så mange har lurt på akkurat hva slags spill dette blir. Svaret overrasker nok ikke mange.

Spillet heter Warcraft Arclight Rumble, og er enkelt sagt et slags strategisk "Tower Offence"-spill hvor vi inntar lederrollen for en grupp Alliance, Horde, Beast, Blackrock, eller Undead. Hver av disse vil selvsagt ha ulike "Minis"-figurer med unike egenskaper og spesialiteter som kommer godt med i kamp mot andre spillere eller datakontrollerte horder avhengig av hvilken av de mange ulike modusene du velger. Hva sistnevnte angår loves vi både en omfattende historiemodus med over 70 ulike utfordringer, Dungeons-lignende utfordringer, Raids og mer som skal avsløres senere.

Blizzard er forståelig nok ganske tause om hvordan mikrotransaksjonene vil fungere i dette F2P-spillet, men når vi får høre at det finnes 65 velkjente figurer å samle på, valuta som må tjenes for å kunne forsterke troppene sine og slik er det helt klart mange muligheter.

Du kan høre og se utviklerne selv snakke mer detaljert om det aller meste i den nederste videoen, og om det virker interessant kan du melde din interesse for å teste spillet tidlig her.

HQ
HQ
HQ
Warcraft Rumble

Relaterte tekster

0
Warcraft RumbleScore

Warcraft Rumble

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Blizzards mobilversjon av Warcraft er nå lansert i sin endelige form, og Petter er virkelig ikke imponert.

0
Warcraft Arclight Rumble annonsert

Warcraft Arclight Rumble annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter lang tid med rykter og vage kommentarer bekreftet Blizzard i forrige uke at de ville annonsere et Warcraft-spill laget spesielt for mobiler i dag, så mange har lurt...Loading next content