Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Space Marine II

Warhammer 40,000: Space Marine II kan ha tusenvis av fiender på skjermen

Det er best å skru opp de FOV-måleren for å se alle Tyranid-ene som svermer deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Warhammer 40,000: Space Marine II ser ut til å trappe opp enormt fra forgjengeren når det gjelder skalaen. Det lover å bringe nye våpen, en ny historie og utrolige skuer som gjør at spilleren kan oppleve krig i massiv skala.

I en samtale med PC Gamer avslører kreativ direktør Oliver Hollis-Leick at motoren til Warhammer 40,000: Space Marine II "har tillatt oss å gi en autentisk Warhammer-opplevelse med hundrevis, om ikke tusenvis, av fiendens tyranider som angriper deg og dine allierte. Denne krigen finner ikke bare sted foran deg, men helt opp til horisonten.»

Hollis-Leick snakker også om hvordan galaksen og vår hovedperson Titus har endret seg i årene siden det første spillet. Tilsynelatende spenner gapet mellom Space Marine og dets etterfølger over flere tiår. - Vi ser av serviceknottene på hodet hans at det har gått mange, mange tiår. Mye i universet har endret seg, sier Hollis-Leick.

Warhammer 40,000-universet er stort, og å se dette reflektert i Space Marine II er et godt tegn for etterfølgeren til kultklassikeren. Gleder du deg til Space Marine 2?

Warhammer 40,000: Space Marine II

Relaterte teksterLoading next content