Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 2

Wasteland 2 får slippdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollespillet Wasteland 2, som gjorde stor skuksess da det ble presentert på Kickstarter, gikk som kjent på en liten utsettelse for noen uker siden. Da kom det frem at spillet ikke ville nå august-lanseringen, men i stedet skulle dukke opp måneden etter, og nå har den mer spesifikke datoen blitt avdekket. Denne er satt til én måned minus én dag fra nå:

- Official Wasteland 2 release date... September 19th! The 20+ year wait is soon over, skriver utvikler Inxile Entertainment på Twitter.

Spillet er allerede tilgjengelig på Steam i Early Access-versjon, dersom du rett og slett ikke klarer å vente en måned til. Men hva er vel én måned etter 20 år?

Wasteland 2

Relaterte tekster

0
Wasteland 2: Director's CutScore

Wasteland 2: Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Wasteland var inspirasjonskilden for mange av dagens rollespill. Er oppfølgeren like inspirerende, eller har klonene overtatt tronen?

0
Inxile truer indieutvikler til navnbytte

Inxile truer indieutvikler til navnbytte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det kan være vanskelig nok å finne et navn som passer til spillet du lager, og det blir ikke noe enklere når spillstudioer med penger i ryggen kan varemerkeregistrere...

0
Wasteland 2 til PS4 og Xbox One får dato

Wasteland 2 til PS4 og Xbox One får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Strategirollespillet Wasteland 2 er allerede tilgjengelig på PC-plattformen, men vi vet at det også er på vei til Playstation 4 og Xbox One. I dag fikk vi endelig en dato...Loading next content