Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 fremhever imponerende samarbeidsmodus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wasteland 3 lanseres endelig om bare åtte dager, og etter lang tid med relativt vage detaljer er Inxile Entertainment klare for å snakke mer om hvordan vi kan spille samme med andre.

Kveldens Wasteland 3-trailer fokuserer nemlig på det å ta fatt på dette eventyret med en venn, noe som høres ganske spennende ut. Her kan vi hoppe inn og ut når vi vil, begge kan fortsette fra lagringspunktet sammen eller alene, man kan utnytte enkelte oppdrag ved å for eksempel splitte lag og gå til hver sin oppdragsgiver for å lure dem, angripe fiender fra ulike områder, bestemme hvor mange figurer hver spiller kontroller og mye mer det å spille alene ikke gir rom for. Det eneste negative er at vi ikke vil kunne spille på tvers av PC og Xbox One, men det får vi vel bare leve med.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content