Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 når nye høyder og utvikleren Inxile endrer logoen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Inxile Entertainments Wasteland 3 ble sluppet i august i fjor til PC, PlayStation 4 samt Xbox One og ble godt mottatt av både forbrukere og media. I dag, litt over ett år etter lanseringen, virker det som om rollespillet er mer populært enn noensinne, som studiogründer Brian Fargo avslører på Twitter:

"In the last few days, we had the most concurrent players of Wasteland 3 yet. We love that people are continuing to discover and enjoy the game."

I går la Microsoft for øvrig til et dynamisk tema til Xbox Series basert på nettopp Wasteland 3. Om du trykker på linken kan du se hvordan det ser ut i praksis.

Inxile endret dessuten litt på logoen i går, og du kan se den nye nedenfor, der du kan se Xbox-ikonet (Inxile ble kjøpt opp av Microsoft i 2018) i midten. Det er verdt å nevne at dette ble møtt med et kryptisk svar fra The Game Awards-produsent og programleder Geoff Keighley på Twitter, noe som har ført til spekulasjoner om at vi kanskje får se Inxiles neste tittel under showet 10. desember.

Hva synes du om det nye logodesignet?

Wasteland 3
Den nye logoen.
Wasteland 3
Den gamle logoen.

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content