Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Watch Dogs blir gratis på PC

Fra og med klokken 17 i dag og frem til 13. november kan du laste ned hackespillet uten å betale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Watch Dogs var et av de første "open world"-spillene Ubisoft slapp til de nyeste konsollene, og det viste helt klart potensialet den ekstra maskinkraften hadde den gang. Nå har jo ting utviklet seg ganske mye siden den gang, men spillet er fortsatt slettes ikke verst. Derfor er det helt klart verdt å laste ned for å sjekke ut, særlig når det er gratis.

Ubisoft kan nemlig fortelle at spillet kan lastes ned gratis fra Uplay fra og med klokken 17 i dag. Nå gjør de ikke dette bare siden det nærmer seg jul, for tilbudet gjelder kun om du er medlem av nettjenesten deres. Med tanke på at dette er helt gratis er det vel uansett ikke så verst? Er du ikke enig? Du trenger ikke å stresse med å laste det ned heller, for tilbudet gjelder frem til 13. november.

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content