Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Watch Dogs og The Stanley Parable er gratis på Epic Games Store

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games har prøvd seg på flere strategiske tiltak for å lokke spillere over på deres plattform. Tidligere har de vært ganske ivrige på å kjøpe eksklusiver, slik at forbrukerne ikke har noe valg, men de har også gitt haugevis av spill bort helt gratis.

Og det fortsetter de med, og nå har de avslørt på Epic Games Store at Watch Dogs og The Stanley Parable er helt gratis på tjenesten, og tilbudet varer frem til den 26. mars.

De har også avslørt neste ukes spill, og det er Figment og Tormentor X, som blir tilgjengelige fra 26. mars til den 2. april.

Watch DogsWatch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content