Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Watch Dogs til Wii U får DLC-pakker likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om to små dager slippes omsider Wii U-versjonen av actionspillet Watch Dogs, og grunnet de forholdsvis lave salgsforventningene til denne utgaven bestemte Ubisoft seg for lenge siden for å droppe alle DLC-pakker til denne versjonen. Eller gjorde de det?

Nå melder de nemlig at de har snudd på flisa i forhold til hvertfall to av de tre utvidelsene de har produsert så langt til de øvrige formatene. Mer bestemt er det snakk om pakkene Conspiracy og Access Granted, som begge vil finne veien til Wii U likevel.

I Conspiracy kastes Aiden Pearce inn i det Ubisoft omtaler som en "Digital Trip", der han må bekjempe fiender i en virtuell verden. Access Granted er på sin side mindre mer tradisjonell, og består av noen nye klær, ferdigheter og tre nye oppdrag.

Det er imidlertid fortsatt uvisst om også Bad Blood, som er den tredje utvidelsen og den der man spiller som T-Bone Grady, skal slippes til Wii U. Conspiracy og Access Granted vil slik vi har forstått det være klare samtidig med hovedlanseringen til Wii U på torsdag.

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content