Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Watch Dogs til Wii U slått av to år gamle FIFA 13

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis Wii U-salget i resten av Europa kan sammenlignes med salget i Storbritannia (vi vi ser ingen grunn til å tro noe annet) ser det fortsatt tungt ut for Nintendos nyeste stasjonære konsoll. I hvert fall med tanke på tredjepartsspill.

På de britiske salgslistene for Wii U havnet nemlig nylanseringen Watch Dogs på en skuffende 14. plass på lista, blant annet slått av det to år gamle FIFA 13 på 13. plass.

Den øverste plassen på Wii U-listen tilskrives Mario Kart 8, men tar man en titt på mulitplatformslista må man helt ned til 29. plass for å finne det samme spillet. Konklusjonen er derfor at salget totalt sett til Wii U er skadelidende, og at konsollen sårt trenger lanseringen av Super Smash Bros for Wii U senere denne uken (28. november).

Spørsmålet henger likevel i luften. Er et godt Nintendo-spill i halvåret nok til å holde konsollen i live i fremtiden?

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content