Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Watkins Glen-banen legges til i Gran Turismo 7

I tillegg til den nye New York-baserte banen, kan vi også se frem til tre nye brølende biler, deriblant 1932 Ford Roadster.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Polyphony Digital har offisielt lansert junioppdateringen til Gran Turismo 7, og denne er ganske kortfattet sammenliknet med de forrige med fire punkter: nye biler, en ny bane, forbedringer av GT Café og et tillegg til Scapes. Her er det som er lagt til:


  • Ford 1932 Ford Roadster

  • Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special '98

  • Suzuki Vision Gran Turismo (Gr.3 Version)

Når det gjelder baner er det Watkins Glen International Race Track som har blitt lagt til. Banen ligger nordvest for New York City og tilbys i en rekke forskjellige lange og korte oppsett.

Ellers har GT Café noen nye menyer å sjekke ut og fullføre, og Watkins Glen International er tilgjengelig som en del av Scapes-delen av spillet.

HQ
Gran Turismo 7

Relaterte tekster

3
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg bak rattet og tatt en titt på Polyphonys ferskeste bidrag til Gran Turismo-serien.

0
Gran Turismo 7 på PS VR2

Gran Turismo 7 på PS VR2

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Vi har sittet med PS VR2-headsettet på og kjørt favorittbilene våre i Polyphonys nyeste racingtittel, og vi er mektig imponert.Loading next content