Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few-utvidelsen They Came From Below slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox hadde ikke bare Borderlands-nyheter på PAX East, de viste også en ny utvidelse til We Happy Few kalt They Came From Below. Nå er de første detaljene her, inklusiv en utgivelsesdato.

James og Roger får en ny historie der Wellington Wells blir tatt over i en robotprotest hvor de har vendt seg mot sine mestre. Du spiller som Roger og slår deg sammen med James for å finne Dr. Faraday, noe som blant annet fører til leting etter et laboratorium.

For alle som har Season Pass inngår dette, men du kan også kjøpe det separat når They Came From Below lanseres den 4. april. Ser du fram til flere eventyr i We Happy Few-universet?

We Happy Few
HQ
HQ

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content