Norsk
Gamereactor
nyheter
Wednesday (Netflix)

Wednesday er nå den nest største engelskspråklige TV-serien på Netflix

Den forrige andreplassen, Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, har blitt slått og bare den fjerde sesongen av Stranger Things er nå foran.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Vi trodde absolutt det ville være en viss interesse for Wednesday siden det var en Tim Burton-produksjon i en ganske populær serie som så bra ut. Men til tross for dette er resultatet litt sjokkerende- Hver uke siden Wednesday hadde premiere for tre uker siden, har nye rekorder blitt slått.

Etter i dag er det stort sett bare to rekorder igjen å slå for Addams-familiens datter. Ifølge ComicBook.com er Wednesday nå tidenes nest største engelskspråklige TV-serie på Netflix, med bare den fjerde sesongen av Stranger Things foran seg. Og gapet tetter seg raskt. Etter det er det bare Squid Game som gjenstår å slå som den største Netflix-serien noensinne, noe som imidlertid virker usannsynlig.

Det er verdt å bemerke at Netflix kun måler de første fire ukene når man skal bedømme hvor populær en serie er, så Wednesday har bare én uke igjen til å nå de to gjenværende rekordene den ennå ikke har slått.

Tror du at Wednesday ender med å bli den største engelskspråklige TV-serien noensinne på Netflix, og hadde du forventet at den skulle bli så populær?

Wednesday (Netflix)

Relaterte teksterLoading next content