Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch kommer til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått fem år siden Sony skrev en avtale med Giant Sparrow om å lage tre spill til Playstation-konsollene. Samme år fikk vi The Unfinished Swan, og i april kom What Remains of Edith Finch til PC og Playstation 4. Grunnen til at sistnevnte også kom til PC var at avtalen var blitt endret, noe som førte til at Sony ikke var utgiver for dem lenger. Derfor komme ikke dagens annonsering som en enorm overraskelse.

Nå kan nemlig Giant Sparrow og Annapurna Interactive fortelle at What Remains of Edith Finch vil komme til Xbox One. Ikke trenger Xbox-spillere å vente lenge heller, for spillet slippes allerede 19. juli.

Er dette noe du har lengtet etter?

HQ
What Remains of Edith Finch

Relaterte tekster

1
What Remains of Edith FinchScore

What Remains of Edith Finch

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Giant Sparrow er tilbake med en fortelling som setter spor. Gjør deg klar for en mørk, men varm spillopplevelse sammen med Edith Finch...Loading next content