Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
White Shadows

White Shadows er ute nå på PC, PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går slapp den svenske utgiveren Thunderful det tilsynelatende ganske unike White Shadows på PC, PlayStation 5 og Xbox Series. Det beskrives som et mørkt eventyr der vi spiller som "en liten Ravengirl som som prøver å slippe vekk fra en brutal dystopi - et system fundert på undertrykkelse og vold som har plassert henne nederst på rangstigen."

Det har en monokrom stil som ser både vakker og melankolsk ut. Utvikleren Monokels medgründer og Creative Director Daniel Wagner sier:

"Det har vært en lang vei å komme til dette punktet, og vi kunne ikke vært mer glade for at folk endelig skal kunne spille spillet vi har jobbet så hardt med. Vi gleder oss til å se hva folk synes om White Shadows og hvordan de knytter seg til den innvirkningsfulle opplevelsen vi prøver å levere."

Sjekk ut lanseringstraileren nedenfor.

HQ
White Shadows
White ShadowsWhite Shadows

Relaterte teksterLoading next content