Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wii Party

Wii Party annonsert

Festen stopper aldri for Nintendo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om at Nintendos party-satsing har vært en gullgruve for selskapet. Wii Fit, Wii Sports, Wii Sports Resort og Wii Play har alle solgt i solide mengder, og det kommer derfor ikke som noen bombe at et nytt spill i samme gate vil dukke opp til den bestselgende konsollen.

Det nye spillet heter Wii Party og spilles på samme måte som Mario Party-spillene ved at flere spillere enten samarbeider eller jobber mot hverandre alene eller i lag. Som i Wii Sports-spillene bilr det mulig å importere Mii-figuren sin i spillet.

Nintendo-sjef Satoru Iwata lover at spillet skal lanseres en gang i løpet av dette finansåret, altså før utgangen av mars neste år. Vi regner med å se mer fra dette spillet på årets E3.

Wii Party
Wii Party
Wii Party

Relaterte tekster

Wii PartyScore

Wii Party

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Wii Party er egentlig ikke mer enn et påskudd for å selge flere Wii-fjernkontrollere, men spikrer det feststemningen i samme slengen?Loading next content