Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Wii Shop Channel og DSi Shop er plutselig online igjen

Like plutselig som de forsvant, dukket de opp igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det så ut som et siste farvel til Wii Shop Channel og DSi Shop da flere spillmedeier i mars rapporterte at de digitale butikksidene for de aldrende konsollene var nede.

Nintendo fortalt den gang at tjenesten var "under vedlikehold", men månedene gikk, og de fortsatte å være nede. Nå rapporterer dog GameXplain at sidene fungerer igjen, fire måneder senere.

Det har ikke vært mulig å kjøpe digitale spill på Nintendo Wii siden 2019, og det vil ikke bli mulig igjen, men Wii Shop Channel brukes fortsatt til å laste ned de titlene man har kjøpt før det. Flere Wii-eiere fryktet derfor at deres digitale bibliotek var tapt for alltid.

Det er fortsatt mulig å handle på DSi Shop gjennom Nintendo eShop på Nintendo 3DS, frem til denne butikksiden legges ned i mars 2023.

Wii Shop Channel og DSi Shop er plutselig online igjen


Loading next content