Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Legends

Wii U har masse minne

- Perfekt for utvikling av 2D-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Rayman-skaper Michel Ancel har Wii U mye å tilføye til 2D-plattformere. Ubisoft-designeren mener nemlig at maskinen har enormt minne, perfekt for 2D-spill med mange teksturer og tegninger.

I intervjuet - som først ble gjort av franske Gameblog, og deretter oversatt av et Neogaf-medlem - forklarer Ancel at Wii U er perfekt for kjernespillere, da konsollen har verktøy ingen har opplevd før.

Videre gikk han over til innmaten i Wii U. Ancel og resten av Rayman Legends-teamet opplevde nemlig ingen minnebegrensninger under utviklingen, som er svært viktig for 2D-spill.

Ancel avsluttet med å si at maskinvaren er overraskende god, da den støtter 60 FPS selv når konsollen streamer innhold til tableten og TV-en samtidig.

Rayman Legends

Relaterte tekster

Rayman LegendsScore

Rayman Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter mye om og men er det nye Rayman-spillet endelig klart til lansering. Til flere formater! Morten har undersøkt om den leddløse luringen fortsatt er i form...Loading next content