Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild Hearts

Wild Hearts avslører ny kemono og innhold som kommer denne måneden

Det hintes også til hva som kommer i april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wild Hearts godt mottatt for tre uker siden, men Omega Force er på ingen måte ferdig med spillet, da det nylig har skissert innholdet som kommer denne måneden og i april.

Først, som innlegget på den offisielle Wild Hearts Twitter-siden avslører, får vi et nytt monster i form av Hellfire Lavaback den 10. mars. Dette gratis innholdet kommer med et nytt oppdrag og ferdighet sammen med kemonoen. Så, den 23. mars, kommer en annen kemono, i tillegg til nye våpen- og rustningsmodeller, oppdrag med høy vanskelighetsgrad og noen nye emoter.

Til slutt, nederst i innlegget er hintes det til hva som kommer i april, inkludert konturene av noen nye kemono og karakuri.

Bare for å gjenta, alt dette innholdet vil være gratis, noe som betyr at det kommer som en del av en oppdatering av spillet.

Gleder du deg til mer Wild Hearts?

Wild Hearts

Relaterte tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Kan Koei Tecmos nye rollespill krone seg til den nye kongen av monsterjakt?Loading next content