Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Wind Waker HD økte Nintendo-salget med 685%

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Salget av Nindendo-hardware økte med utrolige 685 prosent i Storbritannia i forrige uke, som følge av lanseringen av The Legend of Zelda: The Wind Waker HD og Wii U-samlepakken som kom samtidig.

Nintendos Wii U-konsoll har lenge slitt med lave salgstall, og den nådde et bunnivå da bare 160.000 konsoller ble solgt mellom 1. april og 30. juni i år. Nintendos president, Satoru Iwata, mente da at mangelen på programvare var skyld i de lave tallene, og med tanke på relansering av ett enkelt Zelda-spill nesten syvdoblet salget i Storbritannia, kan det se ut som han hadde rett.

Suksessen fra forrige uke kan også muligens gjenta seg flere ganger fram mot jul med tanke på alle Nintendo-pakkene som er på vei. En Lego City Undercover pakke er snart på trappene, og i går meldte vi at ikke mindre enn tre nye Wii U-pakker lanseres i Europa i november. Her vil én pakke inneholde New Super Mario Bros. U og New Super Luigi U, en annen Wii Party U og Nintendo Land, og en tredje (som desverre ikke slippes i Norge) Just Dance 2014 og Nintendo Land.

Kilde: MCV.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Relaterte tekster

Link og Zelda som søte kosebamser

Link og Zelda som søte kosebamser

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har problemer med nattesøvnen (eller kjenner noe som har det) kan en god gammeldags kosebamse være redningen, og er du fan av Zelda-serien i tillegg bør du svinge...

3
Ny trailer Wind Waker HD

Ny trailer Wind Waker HD

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD slippes om kort tid, og nå har Nintendo sluppet en ny trailer fra spillet. Denne gang får vi flere detaljer om nye og gamle...Loading next content