Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout 2048

Wipeout 2048-demo i februar

Sony serverer en smakebit

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Racingspillet Wipeout 2048 fra Sonys Studio Liverpool er blant de mest lovende titlene til den nye bærbare Playstation Vita-konsollen, som nå er lansert i Japan.

Spillet vil by på futuristisk racing i god gammel Wipeout-stil, og blant annet la spilleren styre de lynraske romskipene ved hjelp av konsollens Gyro-funksjon.

Utgivelsesdatoen i Japan er satt til den 19. januar, men nå meldes det at en smakebit skal slippes to dager i forkant, i form av en spillbar demo.

Hvis du er blant de som har tatt seg bryet med å importere en Vita-konsoll bør du derfor svinge innom Playstation Store den 17. januar, for å finne ut om spillet lever opp til forventningene.

I Europa blir Wipeout 2048 et av lanseringspilllene når konsollen slippes i februar.

Kilde: Siliconera.

Wipeout 2048

Relaterte tekster

8
Wipeout 2048Score

Wipeout 2048

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Sonys Wipeout 2048 tar oss med til begynnelsen av fartsfylt sveveracing, men holder det hele veien til mål? Vi har satt karakter på PS Vitas raskeste spill...

1
Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sony-sjefen Shuhei Yoshida satte seg nylig ned for å gjøre et intervju med Official Playstation Magazine, og der kunne han fortelle at de ikke utelukker et nytt spill i...Loading next content