Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout HD

Wipeout HD forsinkes

Tekniske problemer for Sony

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har gått og gledet oss til Wipeout HD lenge nå, og i sommer skulle det endelig være duket for fremtidsracing i 1080p. Men den som venter på noe godt, får bare finne seg i å vente litt lenger, som det heter i spillverdenen. Det blir ikke noe Wipeout HD før til vinteren.

Ifølge David Reeves på Sony Europe har de tekniske problemer å løse innen spillet kan slippes på Playstation Network. Det skal fortsatt lanseres før årets slutt, så vi har ikke mistet motet fullstendig.

Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD

Relaterte tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Alt snakket om HD-spill og neste generasjon er en gedigen bløff. Wipeout HD på Playstation 3 viser deg hvor skapet skal stå!

5
Wipeout Collection kommer til Playstation 4

Wipeout Collection kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått mange år uten at vi har fått noe nytt Wipeout, og det ser ikke ut til å bli noe endring på dette med det første. Dog kan de av dere som lengter sende en...Loading next content