Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout HD

Wipeout HD's problemer

Kjør fort, få epileptisk anfall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i uken skrev vi at Wipeout HD er blitt utsatt. En plalagt lansering nå i sommer ble forskjøvet til vinteren 2008. Sony sier at det er snakk om "alvorlige tekniske problemer" uten å utdype det noe ytterligere, men de siste dagene har spekulasjonene gått i høygir, og spekulasjonshjulet har stoppet på; epilepsi. Det engelske spillmagasinet CVG skal visstnok ha det fra Sonys Scott Rohde, at Wipeout HD ikke har bestått den normale epilepsitesten som alle spill går gjennom. Noen offisiell uttalelse har vi ikke fått fra Sony.

Om dette er riktig eller ikke, vet vi ikke før - og hvis - Sony velger å ta bladet fra munnen. Enn så lenge får vi ta til takke med "fakta" fra ryktebørsen.

Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD

Relaterte tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Alt snakket om HD-spill og neste generasjon er en gedigen bløff. Wipeout HD på Playstation 3 viser deg hvor skapet skal stå!

5
Wipeout Collection kommer til Playstation 4

Wipeout Collection kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått mange år uten at vi har fått noe nytt Wipeout, og det ser ikke ut til å bli noe endring på dette med det første. Dog kan de av dere som lengter sende en...Loading next content