Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout Pulse

Wipeout Pulse annonsert

Høyhastighetsraceren får en toer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ja, vi fortalte det allerede tidligere i år, da vi gjenfortalte hele historien om Wipeout-serien og dens opp- og nedturer, men det er først nå at Sonys Liverpool Studios endelig har bekreftet at det er et nytt Wipeout-spill på vei - første omgang til PSP. En PlayStation 3-utgave ser ut til å vente litt på seg.

HQ

Under tittelen Wipeout Pulse gjemmer det seg 24 nye baner (innregnet med muligheten for å spille de bakfra) massevis av nye skip, våpen, et nytt lag kalt EG-X og naturligvis en stor jukeboks av musikk, der i blant nummer fra Loco Dice, Mason og Stanton Warriors.

Som noe nytt har Liverpool Studios inkludert en såkalt Mag-strip som skal få skipet til å henge fast på den overflate det suser over - noe som angivelig skal gjøre det mulig å lage loops, kraftige dykk og ville svinger. Dessuten vil du enda en gang kunne spille det sammen med dine venner via WiFi, samt også en mulighet for å gjøre det over nettet.

Det er allerede skjermiser i omløp fra Wipeout Pulse, men man må visst selge sin førstefødte for å få fingrene i de og det vil vi selvsagt ikke, så i første omgang må du nøye oss med denne informasjonen.

Relaterte tekster

6
Wipeout PulseScore

Wipeout Pulse

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Berit har satt seg ned med siste del av Wipeout-serien, og denne gangen til Playstation Portable.Loading next content