Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout Pure

Wipeout Pure – første skjermisene

Som du kanskje kan huske så kunne vi i Gamereactor før E3 gikk i gang, fortelle deg at Sony arbeidet på ikke bare et men to WipeOut-spill. Det første av disse er det til PSP, ble fremvist på årets E3 messe. Se det innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som du kanskje kan huske så kunne vi i Gamereactor før E3 gikk i gang, fortelle deg at Sony arbeidet på ikke bare et men to WipeOut-spill. Det første av disse er det til PSP, ble fremvist på årets E3 messe.

For en måned siden sa en anonym kilde følgende til GameReactor:

"Wipeout er en av de serier folk forbinner med PlayStation. Det er et sterkt varemerke som de seneste år har vært ute av søkelyset. Men det blir gjort noe med nå. Det er i Sonys regi tatt en beslutning om at enhver ny maskin fra firmaet også følges opp av et Wipeout spill. Derfor regner vi med å ha et Wipeout klar til både PSP og når engang PS3 blir et aktuelt emne også en utgave til denne."

Og her er så det første spillet - nemlig WipeOut Pure til PSP med noen dessverre litt grumsete skjermiser:

Relaterte tekster

1
Wipeout PureScore

Wipeout Pure

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Gamereactor har deltatt i FX300-ligaen på Makana, og det er ingen tvil. Wipeout bryter lydmuren igjen.Loading next content