Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

"World Editor" kan komme til Minecraft Bedrock

Snart kan du endre din Minecraft-verden ved å trykke på en knapp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har alle vært der. Etter noen år med å overlate det til den ene siden bestemmer du deg for å gå tilbake til en overlevelsesverden i Minecraft. Du er spent på å se hva spillet holder for deg denne gangen, bare for å bli skuffet over hva du har fått.

Dette problemet vil tydeligvis forsvinne snart, for nye lekkasjer peker på en verdensredaktørmodus som kommer til Minecrafts Bedrock-utgave.

Et kort klipp lagt ut på Twitter ser ut til å vise en Minecraft-spiller som kan redigere biomene og strukturen i verdenen rundt. Det ser ut til at redaktøren bare vil være tilgjengelig på PC, men at den vil gi deg utrolig kreativ frihet i hvordan du vil at din Minecraft verden skal se ut.

Kommer du til å bruke en verdensredaktør i Minecraft?

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content