Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Final Fantasy Maxima

World of Final Fantasy Maxima har fått mye nytt innhold

Square Enix holdt en livestream dedikert til spillet nylig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Square Enix holdt nylig en livestream hvor de snakket om de nye funksjonene som har kommet til World of Final Fantasy Maxima, og som rapportert av Gematsu holdt de ikke akkurat mye igjen når det kom til detaljer.

For eksempel kan du nå ha med deg 12 Mirages istedenfor 10, og noe som heter Treasure Search låses opp etter at du har fullført spillet, som gjør det mye lettere å finne skattekister. Spillet har også fått flere 'rare items', en New Game+ modus, sangen Innocent³ fra World of Final Fantasy: Meli-Melo (via Theater Mode), Enna Kros som en ekstra bosskamp, en EX Dungeon med Garland, Nightmare-vanskelighetsgrad, nye Champion Intervention-oppdrag, en ny hemmlig slutt, et fiskeminispill med Noctis, og nye Mirages og Champions i leksikonet.

Men det er ikke alt! Sandstalker-minispillet og det å fange de tre første begynner-Mirages er nå lettere, Hauyn kan bli med i gjengen din etter at du har fullført spillet, og Immortal Dragon of Darkness dukker også opp, som er mye sterkere enn Brandelis. Du kan også slåss mot Brandelis igjen, og Marilith blir en boss i en EX Dungeon. Og The Champion Stone lar deg transformere deg til en legendarisk Final Fantasy-helt i kamp, hvor hver enkelt helt har sin egen musikk og ferdigheter.

Spiller du World of Final Fantasy Maxima? Hva synes du om det nye innholdet?

HQ
World of Final Fantasy Maxima

Relaterte teksterLoading next content