Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Final Fantasy

World of Final Fantasy-demo slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Navnet er World of Final Fantasy og spillet er en supersøt chibi-spinoff knyttet Final Fantasy. Lanseringsdagen er satt til den 28. oktober her til lands, og hvis du er usikker på om spillet er verdt de hardt ervervede kronene dine har utvikler/utgiver Square Enix en god overraskelse til deg.

Som i et blaff fra fortiden da den salgs var langt mer vanlig, har de nemlig bestemt seg for å legge ut en spillbar demo av både Playstation 4- og Playstation Vita-versjonen.

Gjennom denne kan du undersøke om spillet er noe for deg, og alle demo-testere som velger å gå til innkjøp blir belønnet med "Magitek Armor P" i fullversjonen.

Mens du venter på demoen, som kommer den 17. oktober, kan du dessuten sjekke ut spillets intro. Denne er blitt sluppet i trailerform og den er helt klart verdt de tre minuttene det tar å se gjennom den.

HQ
World of Final Fantasy

Takk, Eurogamer.

Relaterte tekster

0
World of Final FantasyScore

World of Final Fantasy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

En måned før Final Fantasy XV slippes har Square Enix disket opp med nok et rollespill. Vi har anmeldt World of Final Fantasy...

0
Japansk World of Final Fantasy-trailer

Japansk World of Final Fantasy-trailer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Neste år kan vi se frem til litt Final Fantasy-eventyr med klassisk tilsnitt, altså med turbaserte kamper. Vi snakker naturligvis om World of Final Fantasy, og under...Loading next content