Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

World of Tanks slippes til Playstation 4 neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wargaming.net er fornøyde med den andre betauken til Playstation 4-versjonen av World of Tanks, og nå har de bestemt en slippdato for spillet. Den 19. januar ruller stridsvognene inn på Sonys nyeste konsoll, komplett med unike funksjoner og tidseksklusivt innhold.

World of Tanks er som kjent gratis å spille, men du som er litt utålmodig kan velge mellom ulike startpakker som kan kjøpes. Det er forøvrig ikke nødvendig med PS Pluss-abonnement, men naturligvis oppnår du fordeler ved å ha et slikt - deriblant en spesialvogn, tre dager med premiuminnhold og rabatter.

World of Tanks

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content