Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

World of Tanks-VM avgjøres til helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mellom 8. og 9. april samles stridsvognførere fra hele verden i den polske hovedstaden, Warszawa, og der skal de avgjøre Grand Finals i World of Tanks. Tolv av verdens beste lag skal konkurrere om 300 000 dollar i premiepenger og retten til å si at de er best i verden på virtuelle stridsvogner.

Vi har sendt avgårde en person til å dekke hendelsen, men for å se det live anbefaler vi at du sjekker ut spillets hjemmeside.

World of Tanks
Lagene som deltar i Grand Finals.

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content