Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warplanes

World of Warplanes slår seg sammen med selveste Iron Maiden!

Hvem er vel mer egnet til å lage informasjonsvideoer om krigsfly enn piloten Bruce Dickinson?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bruce Dickinson er nok best kjent som den ikoniske vokalisten i Iron Maiden, men visste du at han også er utdannet pilot, eier sitt eget fly og er veldig opptatt av militær flyhistorie? Det visste gjengen bak World of Warplanes, så de tilbød ham muligheten til å snakke om militærfly i tolv informative videoer som publiseres på nettsiden og Youtube-kanalen til spillet.

Videoene, som har fått navnet "The Bruce Dickinson Warplanes Diaries", kommer til å handle om de mest legendariske flyene fra andre verdenskrig, som Spitfire, Hawker Hurricane og Messerschmitt Bf.109, for å nevne noen. Iron Maiden har også laget en ny musikkvideo til Aces High, som bruker klipp fra spillet.

HQ

Hvis du er en fan av Warplanes og Iron Maiden vil det kanskje glede deg å vite at utviklerne har overhalt en av hangarene i spillet, og gjemte en masse bilder av bandet rundt omkring.

Den første episoden i "The Bruce Dickinson Warplanes Diaries" finner du nedenfor, og resten av episodene blir publisert ukentlig i de kommende månedene.

Hva synes du om samarbeidet?

HQ
World of Warplanes

Relaterte tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Wargaming.net spinner videre på World of Tanks-suksessen, og tar kampen bokstavelig talt til himmels. Vi har prøvd oss som piloter i en verden full av krigsfly...

0
World of Warplanes får dato

World of Warplanes får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter monstersuksessen World of Tanks (som for øvrig er på vei til Xbox 360) satser utviklerne hos Wargaming på å gjenta suksessen med World of Warplanes. En grundig beta...Loading next content