Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World War Z

World War Z får cross-play, horde-modus og mer i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Saber Interactive har allerede vist at de ønsker å gi oss så mye innhold som mulig for pengene i World War Z med nye vanskelighetsgrader, oppdrag og kosmetiske gjenstander. De har ikke tenkt å gi seg med det første heller.

Utviklerne har nå avslørt hvilke planer de har for resten av høsten, og om alt går som det skal kan vi forvente to store oppdateringer med ekstra innhold til World War Z. Den første vil by på to nye oppdrag i Moskva og New York, samt en flammekaster og nye beløninnger og såkalte Prestige-rangeringer. Slettes ingen dårlig start, men mange vil nok uansett glede seg enda mer til oppdatering nummer to. Her venter det cross-play mellom PC, PlayStation 4 og Xbox One, en ny zombie-type og ikke minst en Horde-modus. Det skal bli interessant å se hvordan sistnevnte vil fungere, for om omgivelsene ikke renses for hver runde kan det jo nesten være mulig å se enorme hauger av zombie-kropper bygges opp etter hvert. Slik vil jo kreve en god del maskinkraft, så vi får se hva de gjør. Uansett høres det ut som om Saber ikke har tenkt å la World War Z dø med det første.

World War Z

Relaterte tekster

2
World War ZScore

World War Z

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Prøv å se for deg hvor mange zombier som er for mange zombier. Så, doble det tallet, og så doble det igjen. Nå begynner du å nærme deg antallet zombier World War Z...Loading next content