Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World War Z

World War Z topper salgslistene med meget imponerende start

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å ha veldig mange figurer på skjermen samtidig har alltid vært noe som har vekket interessen til mange spillere, noe som nok er en av de viktigste grunnene til at flere så frem til lanseringen av World War Z i forrige uke. Faktisk har det vært såpass mange at spillet lett toppet de britiske salgslistene.

Som om det ikke var nok kan Saber Interactive og Focus Home Interactive fortelle at det allerede har blitt solgt over en million eksemplarer av World War Z. Utenom det kan vi merke oss hvor populært snooker er på de britiske øyene, for Snooker 19 gikk rett inn på niendeplass. Ikke akkurat FIFA-tall, men uansett litt artig. Her er topp ti fra forrige:

1. World War Z
2. FIFA 19
3. The Division 2
4. Mario Kart 8 Deluxe / Nintendo
5. Red Dead Redemption 2
6. Assassin's Creed Odyssey
7. Yoshi's Crafted World
8. Sekiro: Shadows Die Twice
9. Snooker 19
10. New Super Mario Bros. U Deluxe

World War Z

Relaterte tekster

2
World War ZScore

World War Z

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Prøv å se for deg hvor mange zombier som er for mange zombier. Så, doble det tallet, og så doble det igjen. Nå begynner du å nærme deg antallet zombier World War Z...Loading next content