Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WRC 9

WRC 9 kommer i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tre nye spill i WRC-serien blir for øyeblikket utviklet i Frankrike. Kylotonn (nå kjent som KT Racing) har tatt seg av lisensrettighetene med hjelp fra utgiveren Nacon, og kan derfor annonsere både WRC 9, WRC 10 og WRC 11. Nieren kommer i år, og de to andre kommer innen 2022 er over.

WRC 9 lanseres den 4. september i år til PC, PS4 og Xbox One. En Nintendo Switch-versjon er også på vei, men vi vet ikke når den kommer.

WRC 9 vil tilby en avansert karriere-modus lik den vi fikk i WRC 8. Tre splitter nye rally-events har allerede blitt bekreftet, og de finner sted i Kenya, Japan og New Zealand (og fans kan visstnok se frem til to overraskelser).

KT Racing lover en mer autentisk følelse i gameplayet med forbedret fysikk. Lyden har også blitt forbedret, så spillet vil forhåpentligvis høres mer autentisk ut når du kjører også. WRC 9 kommer med 50 lag fra fire offisielle WRC-ligaer, og det kommer også med noen ikoniske biler som fansen kan glede seg til.

Sjekk ut annonseringstraileren nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

0
WRC 9Score

WRC 9

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har lagt lave racerbiler bak seg, og heller tatt turen ut i skog og mark i WRC 9.

0
WRC 9 kommer i september

WRC 9 kommer i september

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Tre nye spill i WRC-serien blir for øyeblikket utviklet i Frankrike. Kylotonn (nå kjent som KT Racing) har tatt seg av lisensrettighetene med hjelp fra utgiveren Nacon,...Loading next content